Echipele Școlii

Echipele Școlii

Dorim să punem în valoare talentele elevilor noștri și să le oferim un cadru în care să se dezvolte prin oportunitatea de a face parte din echipele școlii.

CORUL ȘI TRUPA ȘCOLII

Acest proiect nu le oferă copiilor doar oportunitatea de a cânta, ci este mai degrabă modul prin care ei învață să fie în armonie și unitate cu ceilalți colegi, să pună pasiune în ceea ce fac și să fie mai disciplinați.

ECHIPA DE FOTBAL

Echipa de fotbal a școlii va participa la diferite campionate/meciuri cu alte școli, reprezentând cu mândrie Școala Româno-Finlandeză.

TRUPA DE DANS

Se adresează tuturor copiilor talentați și pasionați de dans, care doresc să reprezinte Școala Româno- Finlandeză la diferite evenimente.

ECHIPA DE PUBLIC SPEAKING

Se spune că vorbitul în public este a doua cea mai întâlnită fobie. Noi avem, însă, în școală copii talentați și în acest domeniu al vorbirii în public. Dorim să îi încurajăm, să îi învățăm și să îi îndrumăm în a-și exprima gândurile coerent în fața oamenilor.

ECHIPA DE REDACȚIE

Se adresează copiilor care sunt creativi, plini de imaginație și gata să accepte provocări noi. În această echipă vor dezvolta anumite deprinderi și abilități, învățând lucruri practice, precum scrierea unui articol, reguli de tehno-redactare, tehnica interviului, realizarea știrilor, reportaje, și realizând împreună cu echipa revista școlii.

ECHIPA DE TEATRU

Teatrul reprezintă o altă modalitate prin care copiii pot exprima gânduri, emoții, sentimente și se pot transpune în diferite roluri. Ne dorim să punem
în valoare și talentul lor actoricesc prin realizarea unor spectacole de teatru.
*Copiii care doresc să facă parte din oricare echipă vor putea participa la selecția organizată în ultima săptămână din luna septembrie a fiecărui an.

Cum ne contactați

Str. Răsăritului 59, Sector 6, Bucureşti Cod 061203

Pentru înscrieri:

Grădiniță

  • dummy +40 76 829 56 94


Școală și Liceu

Newsletter

Enter your email and we'll send you more information

© Copyright 2021. Design & Development by ITEYE DESIGN.

Search