Dotări și beneficii
Școala gimnazială Româno-Finlandeză

Biblioteca Romano Finlandeza

BIBLIOTECĂ

 
Încurajăm lectura în orice mod posibil, tocmai de aceea reînnoim constant stocul de carte, în funcție de cerințele și nevoile elevilor și profesorilor noștri. Avem, deasemenea, și un spațiu special pentru lectură și pentru clubul de carte, care are loc lunar.

Laborator Fizica Chimie Biologie Romano Finlandeza

LABORATOR FIZICĂ / CHIMIE / BIOLOGIE


Baza didactico-materială a laboratorului oferă posibilitatea îmbinării activităţilor teoretice cu activităţile practice desfăşurate de elevi sub îndrumarea profesorilor de specialitate.

Laborator Multimedia Romano Finlandeza

LABORATOR MULTIMEDIA

 
Punem la dispoziția elevilor noștri un laborator multimedia pentru punerea în aplicarea informațiilor predate la orele de informatică, precum și pentru realizarea de proiecte diverse pentru alte materii.

Cabinet Psihologic Romano Finlandeza

CABINET PSIHOLOGIC

 
Este un spațiu special amenajat pentru a oferi suport și consiliere elevilor, părinților și profesorilor.

Laborator Muzica Romano Finlandeza

LABORATOR MUZICĂ

 
Este unul dintre spațiile preferate de elevii noștri, pentru că le oferă oportunitatea de a încerca diverse instrumente, fiind dotat cu pian, chitară, tobe, cajon, mandolină, tamburină, fluier și multe altele. Copiii au ocazia să repete la instrumentul preferat, chiar și în pauze.

Cabinet Medical Romano Finlandeza

CABINET MEDICAL

 
Este dotat cu mobilier instrumentar medical și materiale sanitare necesare pentru a le oferi copiilor îngrijirea necesară.


Laborator Educatie Tehnologica Romano Finlandeza

LABORATOR EDUCAȚIE TEHNOLOGICĂ

 
Oferă elevilor noștri oportunitatea de a pune în practică cunoștințele acumulate: cos la mașină, gătesc, folosesc diverse instrumente pentru a ajunge la un produs finit.

Loc de joaca Romano Finlandeza

LOC DE JOACĂ

 

Un aspect important în educație este jocul, tocmai de aceea avem zilnic două pauze afară, la locul de joacă amenajat special pentru copii.


Supraveghere Video si Securitate Romano Finlandeza

SUPRAVEGHERE VIDEO ȘI SECURITATE

 
Ne dorim să le oferim elevilor noștri un spațiu sigur prin supravegherea video, având camere amplasate în toate spațiile comune, dar și prin securitatea oferită la intrarea și ieșirea din incinta școlii.Sali de clase Romano Finlandeza

SĂLI DE CLASE

 
Sunt utilate cu mobilier adecvat vârstei: dulăpioare personale, materiale didactice specifice nivelului și necesare activităților școlare. Fiecare profesor (educatoare/învățătoare/ diriginte) își pune amprenta pe modul în care amenajează, respectând în același timp spațiile specifice SRF, precum colțul lecturii, spațiul de relaxare, young leadership, responsabilități sau peretele cu realizările elevilor.

Bucatarie proprie Romano Finlandeza

BUCĂTĂRIE PROPRIE

 
Oferim copiilor mâncare caldă pregătită zilnic de echipa noastră de bucătari. Meniurile sunt realizate de medicul școlii împreună cu asistenta medicală și în colaborare cu un medic nutriționist, ținând cont de necesarul caloric și proteic specific fiecărei vârste.

Sala de sport Romano Finlandeza

SALĂ DE SPORT

 
Este dotată cu toate materialele necesare activităților pentru educație fizică și sport.


* Imaginile de pe această pagină sunt cu titlu de prezentare.

Cum ne contactați

Str. Răsăritului 59, Sector 6, Bucureşti Cod 061203

Pentru înscrieri:

Grădiniță

  • dummy +40 76 829 56 94


Școală și Liceu

Newsletter

Enter your email and we'll send you more information

© Copyright 2021. Design & Development by ITEYE DESIGN.

Search