De ce să ne alegi?

Liceul Româno-Finlandez este primul care a implementat principiile învățământului finlandez în România. Proiectul a început în anul 2010 și urmărește să aducă plus-valoare educației din România prin adaptarea metodelor și ideologiei educației finlandeze, care, în momentul de față, este sistemul cel mai performant în mediul educațional european. Păstrând curriculum-ul românesc, dorim să optimizăm rezultatele elevilor prin abordare individualizată, centrată pe elev și să punem în valoare potențialul creativ al fiecărui copil în parte.

Copilul în centrul educației

Unul dintre principiile care stau la baza misiunii noastre este acela de a pune copilul pe primul loc. Profesorii, în colaborare cu părinții, lucrează împreună spre binele fiecarui elev, ajutându-l să se dezvolte în mod holistic pentru societatea viitorului.

Formarea profesorilor

Echipa de lucru este formată din profesori care au urmat stagii de pregătire cu profesori experți, atât în mediul de lucru finlandez, cât și în România, în lucru direct cu copiii din grădiniţă, școală şi liceu. 

Una dintre valorile importante ale școlii noastre este formarea continuă a profesorilor, care se realizează prin sesiuni de pregătire săptămânale, schimburi de experiență cu alte școli (din România, Finlanda, Spania, Ungaria și SUA) și motivarea acestora în vederea perfecționării constante (workshop-uri, dezvoltare personală, Public Speaking, leadership, cărți de specialitate, articole științifice, modificări curriculare).

Echipă

Suntem o echipă energică, de oameni dedicați și gata să ofere tot ce au mai bun pentru educația și viitorul elevilor noștri. Spunem oameni pentru că echipa noastră nu este formată doar din profesori experți, ci din toți oamenii frumoși, fie că sunt recepționeri, contabili, șoferi sau bucătărese, care fac din școala noastră un mediu potrivit de învățare și creștere pentru fiecare elev care ne trece pragul.

Comunicarea cu părinții

Un aspect important pentru școala noastră este implicarea părinților în procesul educațional. Deoarece ne dorim să ne asigurăm că oferim informațiile necesare cu privire la evoluția fiecărui elev în parte, am creat o platformă de comunicare directă, o unealtă modernă, folositoare atât pentru părinți, cât și pentru profesori.

Comunitate

Școala noastră este o comunitate care s-a format în timp, pentru mulți - o a doua familie, un loc unde fiecare își găsește locul, fie că este copil, profesor, părinte sau bunic. 

Credem că doar împreună putem face lucrurile mai bine, putem schimba ceva în lumea din jur, în societatea noastră, în educația din România, în viitorul copiilor noștri. 

În comunitatea noastră suntem împreună la bine și la greu, facem proiecte și evenimente frumoase, avem curajul de a spune lucrurilor pe nume și de a face schimbări pentru a progresa.

O dată pe lună, din septembrie până în iunie, ne întâlnim cu mic cu mare, ca într-o reuniune de familie, la câte un eveniment programat:

- Deschiderea anului școlar;

- Campionatul de fotbal al tăticilor;

- Festinul Românesc;

- Spectacolul de Crăciun;

- Târgul de Mărțișoare;

- Ziua Mamei;

- Ziua Curățeniei;

- Ziua Europei;

- Ziua Tatălui;

- Spectacolul de sfârșit de an școlar.

Cum ne contactați

Str. Răsăritului 59, Sector 6, Bucureşti Cod 061203

Pentru înscrieri:

Grădiniță

  • dummy +40 76 829 56 94


Școală și Liceu

Newsletter

Enter your email and we'll send you more information

© Copyright 2021. Design & Development by ITEYE DESIGN.

Search